Serveras mellan 11:00 till 14:00
MÅNDAG
Boeuf Bourguignon (långbakad högrev), sidfläsk, champinjon, smålök, potatispuré
TISDAG
Örtpanerad kotlettracks, äpple/spetskål, rostad potatis, calvadossky
ONSDAG
Brässerad kyckling i gul currysås, buljongkokt ris, morot/purjolök
TORSDAG
Schnitzel torsdag!
Ost & skinkfylld schnitzel, rostad potatis, rödvinssås, sauterade ärtor, citron/persiljesmör
FREDAG
Helstekt fläskfilé, ugnsbakad klyftpotatis, bearnaise, rödvinssås, haricot vertes
VECKANS GRÖNA
Rostade rödbetor, trädgårdssallad, friterad halloumi, gurkyoghurt, honung/citron, rostade valnötter
149:-
VECKANS FISK
Havets Wallenbergare, potatispuré, brynt smör, sauterade ärtor, rårörda lingon, citron
175:-
OKONOMIYAKI (japansk kålpannkaka)
Tonkatsusås, citrongräsmajonnäs, salladslök, chili, lime, koriander, sesam, friterad kyckling alt räkor
175:-
ZEGELS CAESARSALLAD
Romansallad, friterad kyckling alt räkor, bacon, parmesan, krutonger
175:-
RAMEN (japansk nudelsoppa)
Bakad fläsksida, marinerat ägg, grönsaker, lime, koriander, sessam
175:-