Serveras mellan 11:00 till 14:00
MÅNDAG
Rödvinsbrässerad högrev, parmesanrostade rotfrukter, tryffelsky, timjdancreme
TISDAG
Tonkatsu (panerad kyckling), basmatiris, mangoslaw, chili/citrongrässky
ONSDAG
Klassisk Wallenbergare (kalvfärs, potatispuré, brynt smör, lökstekta ärtor, rårörda lingon)
TORSDAG
Schnitzel torsdag!
Ost & skinkfylld schnitzel, rostad potatis, rödvinssås, sauterade ärtor, citron/persiljesmör
FREDAG
Dessertfredag, vi bjuder på dessert efter maten!!
Zegels gyrostallrik, klyftpotatis, blandsallad, fetaost, fefferoni, vitlökssås
VECKANS GRÖNA
Marinerad kålsallad, vårlök, koriander, dumplings, söt chili/ingefärsdressing, chilimajonnäs
149:-
VECKANS FISK
Krämig pasta med parmesan, grädde, vitlök, persilja vitlöksstekta vannamieräkor, citron
175:-
OKONOMIYAKI (japansk kålpannkaka)
Tonkatsusås, citrongräsmajonnäs, salladslök, chili, lime, koriander, sesam, friterad kyckling alt räkor
175:-
ZEGELS CAESARSALLAD
Romansallad, friterad kyckling alt räkor, bacon, parmesan, krutonger
175:-
RAMEN (japansk nudelsoppa)
Bakad fläsksida, marinerat ägg, grönsaker, lime, koriander, sessam
175:-