Serveras mellan 11:00 till 14:00
MÅNDAG
Rödvin & timjansbrässerad högrevsgryta, kantareller/höstsvamp, rostad potatis
TISDAG
Biff Lindström, stekt potatis, rödvinssås, persiljesmör, saltgurka
ONSDAG
Idag är matsalen bokad från 12.30, välkomna från 11.00!!
Öländsk kyckling ”Bourgogne”, Västerbotten puré, timjanssky, smålök, sidfläsk, morot, champinjon
TORSDAG
Schnitzel torsdag!
Ost & skinkfylld schnitzel, rostad potatis, rödvinssås, sauterade ärtor, citron/persiljesmör
FREDAG
Dessertfredag, vi bjuder på dessert efter maten!!
Helstekt ryggbiff 56°, potatisgratäng, pepparsky, sauterade vaxbönor
VECKANS GRÖNA
Vegetarisk cheeseburgare ”Emmentaler”, coleslawsallad ”Waldorf”
149:-
VECKANS FISK
Bakad koljarygg, brynt smör, ägg, räkor, pepparrot, potatispuré, citron
175:-
OKONOMIYAKI (japansk kålpannkaka)
Tonkatsusås, citrongräsmajonnäs, salladslök, chili, lime, koriander, sesam, friterad kyckling alt räkor
175:-
ZEGELS CAESARSALLAD
Romansallad, friterad kyckling alt räkor, bacon, parmesan, krutonger
175:-
RAMEN (japansk nudelsoppa)
Bakad fläsksida, marinerat ägg, grönsaker, lime, koriander, sessam
175:-